Tervetuloa Taideyliopiston opetusalan paikallisyhdistyksen perinteiselle Kuvan Kevät -kierrokselle ja ravintolaillalliselle tiistaina 28.5.2024 klo 14.00–>!
 
Aloitamme iltapäivän kello 14.00 Myllyn (Sörnäisten rantatie 19) ala-aulasta, jossa maalauksenlehtori Harri Monni johdattaa meidän tutustumaan Kuvan Kevät -näyttelyyn. Tämän jälkeen jatkamme iltaa klo 17.30 Kruunanhakaan ravintola Kuurnaan illalliselle. Iltapäivä tarjoaa siis mahdollisuuden tutustua taiteen lisäksi kollegoihin eri akatemioista.   
 
Ilmoittaudu mukaan Kuvan kevät -kierrokselle ja ravintolaillalliselle Surveypal-lomakkeella viimeistään maanantaina 13.5.2024 mennessä. Ravintolaan on rajoitetusti paikkoja ja ravintola haluaa tietää tarkan osallistujamäärän viimeistään maanantaina 13.5. Mikäli haluat osallistua vain Kuvan Kevät -kierrokselle, voit tulla ilmoittautumattakin tiistaina 28.5. klo 14.00 Myllyn ala-aulaan. Lisäkysymykset voi lähettää yhdistyksen sihteerille sanna.teerenhovi@uniarts.fi , samoin mahdolliset peruutukset.  
 
Toivottavasti nähdään 28.5.! Mukavaa toukokuuta!