Taideyliopiston akateemisen henkilöstön eli “jukolaisten” keskuudesta ollaan tulevana lukuvuonna hakemassa uutta luottamusmiestä. Luottamusmiehillä on tärkeä rooli Taideyliopiston työehtosopimusta koskevissa neuvotteluissa sekä JUKO-liittojen jäsenten neuvonnassa erilaisissa työehtosopimusta koskevissa kysymyksissä ja ongelmissa. Erityisesti Taideyliopistossa luottamusmiehet ovat mukana myös kaikissa tärkeimmissä henkilöstöä koskevissa yhteistoimintatyöryhmissä. Luottamusmiehenä pääset todella vaikuttamaan Taideyliopiston työskentely-ympäristöön, työehtoihin ja niiden kehittämiseen.

Luottamusmiestä haetaan tällä kertaa erityisesti TeaKin ja SibAn riveistä. Jos olet kiinnostunut, ota empimättä yhteyttä pääluottamusmies Sara Leppäseen ja kysy lisää!

Lisätietoja:

Sara Leppänen
+358 46 921 3521
sara.m.leppanen@uniarts.fi

https://www.juko.fi/tata-on-juko/luottamusmiehen-tyokalupakki/tule-luottamusmieheksi/