TaiOpejen eli Taideyliopiston opetusalan paikallisyhdistyksen jäsenille on syksyllä 2024 luvassa taas kiinnostavia ja rentouttavia tapahtumia. Merkkaa jo kalenteriisi:

YLIOPISTOPÄIVÄT 4.–5.10. Helsingissä

OAJ:n ja YLL:n yhteistyössä järjestämillä yliopistopäivillä käsitellään ajankohtaisia koulutus- ja tiedepoliittisia ja edunvalvontaan liittyviä yliopistoasioita sekä edistetään yhteiskunnallista vuorovaikutusta ja tehdään opetus- ja tutkimusalaa tunnetuksi päättäjien ja vaikuttajien keskuudessa.

Lisätietoja OAJ:n seminaareista: https://www.oaj.fi/jasenyys/oaj-kouluttaa/seminaarit/

PIKKUJOULUT Lahdessa 30.11.!

TaiOpet viettävät pikkujouluja tänä syksynä Lahdessa. Luvassa on tarjoilua, museokäynti sekä liput Lahden kaupunginteatterin Black Rider -musikaaliin 30.11. Lähde mukaan viihtymään ja rentoutumaan: seuraa tiedotusta, sähköpostiasi ja taiopet.net-sivustoa!